ACADEMIA MAGO

Curs de specializare Mago

Mago are o tehnica exclusivista de extensie a parului bazata pe noduri naturale, care nu se asemana cu nici un alt sistem de extensii de pe piata.

S-au incercat replici esuate pe piata, insa nici una nu au reusit sa confere calitatea necesara sistemului de prindere, in asa fel incat sa fie o extensie naturala, noninvaziva.

Mago impune cu rigurozitate mentinerea calitatii superioare si exactitatea sistemului de pindere/indepartare, oferind clientilor calitate, siguranta si un par sanatos.

Sistemul de prindere necesita scolarizare, asadar extensiile Mago vor fi gasite doar la partenerii nostri autorizati ai academiei Mago (saloane & hair stylisti).

Academia Mago faciliteaza 2 tipuri de cursuri in locatia scolii noastre din Cluj-Napoca:

  1. 1. Specializare stilist care in urma scolarizarii are dreptul de a cumpara, aplica si indeparta extensiile de par Mago.
  2. 2. Specializare Trainer care in urma scolarizarii devine partener Mago. Prin aceasta colaborare, trainerul Mago are dreptul sa achizitioneze produsele noastre, sa aplice/indeparteze extensiile Mago, cat si sa formeze la randul sau alti stilisti pe plan local.

**Aceste cursuri de perfectionare se livreaza si in restul tarii, pe baza unor oferte personalizate.

Pentru oferte financiare, va rugam sa ne trimiteti o cerere la adresa de mail: office@magohair.ro