POVESTEA MAGO

Mago este o afacere de familie coreeana, fondata in 1991. Astazi fiind lider la nivel global in dezvoltarea si productia produselor de infrumusetare si par.

Incepand cu finalul anului 2017, Mago se afla si in Romania.

Extensiile de par Mago sunt 100 % par natural, procurat din India si atent procesat in fabrica din Indonesia. Acestea trec printr-un proces calitativ de prelucrare, fiind sortate fir cu fir pentru crearea suvitelor perfecte, ulterior trec printr-un proces de prelucrare naturala de minim 30 de zile, apoi se ataseaza sistemului de prindere prietenos, revolutionar, pe baza de nod.

Mago are o tehnica exclusivista de extensie a parului bazata pe noduri naturale, care nu se aseamana cu nici un alt sistem de extensii de pe piata. S-au incercat replici esuate pe piata, insa nici una nu au reusit sa confere calitatea necesara sistemului de prindere, in asa fel incat sa fie o extensie naturala, noninvaziva.

Mago impune cu rigurozitate mentinerea calitatii superioare si exactitatea sistemului de prindere/indepartare, asadar extensiile Mago se vor putea gasi doar in locatiile/hairstylistii autorizati in urma scolarizarii Mago. Acestea vor oferi clientilor calitate, siguranta si un par sanatos.

Mago, demunita si sub forma de „Mama Pamant” era o zeita coreeana din antichitate, fiind responsabila cu Viata Naturala de pe Pamant. Parul ei brun, reprezinta Pamantul, simbolizand frumusetea noastra naturala innascuta, iar extensia ei aurie reprezinta Soarele, simbolizand energia noua a vietii.

Extensiile de par Mago, sunt cele mai naturale extensii de pe piata, si au cel mai sanatos sistem de prindere, aducand viata noua si energie frumusetii noastre naturale innascute.